Diana Morar, reacție despre criza din coaliție: “Nu îmi doresc o alianță cu PSD”

“În calitate de deputat PNL de Bistrița-Năsăud, nu îmi doresc o alianță cu PSD pentru obținerea unei majorități parlamentare. Acest compromis major ar duce la costuri mult prea mari pentru români. Criza politică actuală declanșată de ”echipa câștigătoare” riscă să arunce România în brațele stângii populiste dacă ne lăsăm pradă ambițiilor unui om care vrea cu orice preț să câștige șefia partidului”, a transmis deputatul PNL, Diana Morar.
 
“Lupta oarbă pentru putere nu trebuie să ne ducă până acolo încât să permitem plecarea USR PLUS de la guvernare, pentru că acest lucru ar însemna un adevărat dezastru:
 
– Majoritatea parlamentară va dispărea, în fiecare comisie va începe o luptă oarbă pentru fiecare paragraf al vreunei legi bune pentru țară.
Tributul plătit PSD pentru susținerea mai mult sau mai puțin pe față va fi de la o zi la alta tot mai mare, populiștii vor lua avânt și vor secătui bugetul țării.
Reformele, și așa amânate, vor trece pe planul doi sau pur și simplu vor dispărea de pe agenda guvernamentală și parlamentară.
Este timpul să ne trezim și să ne amintim că românii au votat Dreapta, au pariat pe dezvoltare și au vrut reformă. Avem datoria morală să nu le trădăm așteptările. PNL a impus un premier datorită alianței cu USR PLUS, căreia i-a promis un parteneriat corect, loialitate și sprijin.
Este timpul să ne ținem de cuvânt și să fim oameni de onoare”, a transmis Diana Morar.

Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *