Daniel Suciu: “Începe austeritatea! Aveți toate motivele să vă temeți de hrăpăreții care ne conduc!”

Plenul Senatului a votat, miercuri, cu 75 de voturi ‘pentru’ și 56 de voturi ‘contra’ un proiect de lege care prevede că alocația de stat pentru copii va crește cu 20% de la 1 ianuarie 2021, iar din 2022 alocația de stat pentru copii se va indexa anual cu rata medie anuală a inflației. Senatorii PNL, USR PLUS și UDMR au votat ‘pentru’, în timp ce senatorii PSD și AUR au votat ‘contra’.

Decizia Senatului reprezintă o anulare a dublării alocațiilor. Practic, după votul din Senat, copiii rămân cu mărirea de 20% care a avut loc în septembrie și cu majorarea de încă 20% care va avea loc de la 1 ianuarie 2021. Astfel, 60% din majorarea votată de fostul Parlament nu se va mai acorda.

“Noi v-am spus că urmează austeritate, tăieri și că vorbele liberalilor si pluseriștilor din campanie au fost doar minciuni. Așadar, începe! Fără alocații dublate, după ce ați mințit milioane de copii și părinți fără să clipiți că o să respectați legea, pensionarii nu știu ce va fi cu venitul lor, salariile sunt înghețate și pregătiți-vă pentru scumpiri la gaze și energie electrică. Cum era, “ vă e teamă de o guvernare Cîțu?”. Da, aveți toate motivele să vă temeți de hrăpăreții care ne conduc!”, a transmis deputatul PSD, Daniel Suciu.


Comentarii

2 comentarii
  1. Balan Marius -Horea 31 decembrie 2020 13:17

    Daniel Suciu se face ca ploua cand trebuie sa explice corect pensionarilor si asistatilor sociali mecanismele de piata din UE si cum trateaza o economie libera de piata preturile. Nu le spune amaratilor care nu au nici o vina ce inseamna toate acestea si cum Romania odata cu aderarea la UE trebuie sa le respecte. Mereu aceleasi populisme ieftine si demagogice transmite pesedeul din cand in cand. Voi ce ati fi facut dragilor daca ati fi fost la butoane ca am vazut deja cum ati procedat cu ROMPETROL si o gramada de alte active si resurse imprastiate ale statului roman din ultimii 30 de ani. Cu mine nu tine asemenea vaicareli, nu valoreaza doi bani chiar daca vin din gura unui Deputat. Hai Noroc si La Multi Ani !

  2. Dan 2 ianuarie 2021 16:37

    Nu este doar vina unui partid sau altul . Toti guvernanții și parlamentarii de după 1989 ar trebui trași la răspundere cu presedintii țării în frunte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *