Daniel Suciu, după eșecul PNRR: „Aruncați prosopul, sunteți numărați a patra oară!”

Comisia Europeană a transmis zeci de observaţii pe tema Planului Naţional de Redresare şi Reziliență (PNRR). Cele mai multe dintre critici se referă la faptul că lipsesc metodologiile de calcul, au fost furnizate informaţii neclare legate de proiecte și că nu există justificări ale costurilor.

Aruncați prosopul, sunteți numărați a patra oară! Profesioniștii dreptei, guvernarea fantastică Cîțu reușește încă o premieră unică, să-i fie respins PNRR cu repetiție de către Comisia Europeană. Cred că am ajuns de râsul tuturor țărilor europene care se uită la Guvern ca la o ciudățenie incapabilă să ducă un proiect la capăt fără greșeli elementare! V-ați fudulit, nu ați acceptat nicio sugestie, ați mimat consultarea cu profesioniștii din domeniu, ați pus cu furca proiecte făcute de firme de consultanță prietene și acum nu aveți decât să înghițiți 15 pagini de critici ale comisiei și încă un eșec major! Ați mințit ca niciodată, ați pierdut ca de obicei! Dar ne trageți pe toți după voi!“, a scris Daniel Suciu.


Comentarii

Un comentariu
  1. Toni 11 iunie 2021 18:08

    Cât adevăr este în zicala „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“. Acest Daniel Suciu ar face mai bine să tacă, in loc să iasă ca prostul la atac fără nici un rost, cu dezinformări si minciuni pentru ca apoi să incaseze bobârnacul in numele PSD-ului. Comisia Europeană (CE) a anunțat că PNRR pentru România nu a fost respins. După ce a primit planul de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, CE a început evaluarea documentului. Acest proces este în curs, așa că informația potrivit căreia Comisia Europeană a respins planul României nu e corectă.Pe de altă parte, România a cerut o lună în plus pentru evaluare, alături de alte state membre care au cerut o asemenea extindere, cum sunt Suedia, Slovenia, Polonia și Croația. În plus, alte patru state membre nu au trimis nici până acum Comisiei Europene planurile naționale de relansare, moment în care și ele ar putea cere o extindere a perioadei de evaluare. Prin urmare, lucrurile sunt in desfăsurare, iar PSD-istii care au acuzat guvernul de incompetență și au susținut că PNRR ar fi fost respins de Comisie, sunt ca de obicei intr-o mare eroare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *