Cupa Căianu Mic 2021 la Off-Road. Evenimentul sportiv al toamnei, cu 150 de participanți, traseu spectactaculos și organizare impecabilă

Evenimentul sportiv al acestei toamne va avea loc în weekend, la Căianu Mic. Peste 150 de participanți vor lua startul, sâmbătă și duminică, la Cupa Căianu Mic 2021 la Off-Road, într-un concurs organizat ca la carte, cu toate măsurile și condițiile asigurate pentru concurenți și pentru spectatori.

În cele două zile de concurs, sâmbătă – 25 septembrie și duminică – 26 septembrie, participanții vor concura la clasele moto, quad, ATV și auto. Duminică, la competiție, va participa și echipajul format din Mihai Ban și Cheloo.

Competiția, aflată la a doua ediție, este organizată după toate standardele, cu parcări pentru concurenți și pentru spectatori și cu platforme. Evenimentul se desfășoară în Căianu Mic și sunt montate indicatoare de informare, care direcționează spectatorii și concurenții până la locul de desfășurare.

“Vreau să le mulțumesc autorităților județene pentru sprijinul acordat pentru desfășurarea evenimentului, Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, ISU Bistrița, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Evenimentul se organizează cu aprobarea Federației Române de Automobilism Sportiv și este avizat de Inspectoratul Județean de Poliție și Inspectoratul Județean de Jandarmi”, a declarat Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic.

Poliția, Jandarmeria, Ambulanța și Serviciul Salvamont vor asigura buna desfășurare a competiției.

Organizatorii principali sunt Transilvania Rally Team și Best Ride, în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport și Primăria Căianu Mic.

Confirmarea înscrierilor participanților se va face sâmbătă și duminică, de la 8.00, la 9.30 iar de la ora 10.00 va începe concursul. În fiecare dimineață, la încheierea formalităților pentru înscriere, toți concurenții vor fi testați cu aparatul alcooltest.

Incidența cazurilor de CoVid-19, în comuna Căianu Mic, este în scădere. Astăzi, s-au înregistrat incidența de 1,61 de cazuri la mia de locuitori și, conform estimărilor, sâmbătă și duminică, incidența va fi 1,38, drept pentru care nu vor fi restricții în comună, ca și în cazul în care incidența este peste 3 la mie.


Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *