Consecințe ale conducerii sub influența alcoolului (VIDEO)

La data de 24 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în flagrant delict în trafic, un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără permis.

În jurul orei 1:00, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani din Bistrița. În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului, a rezultat valoarea de 0.50 mg/L alcool pur în aerul expirat. Ulterior, în urma verificărilor polițiștilor, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul autoturismului a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroul Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.  

 

***

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident rutier produs în Buduș.

A fost identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 55 ani din Buduș care din primele verificări s-a stabilit că pe raza aceleiași localității, a pierdut controlul autoturismului intrând în șanțul de pe partea stângă a drumului pe direcția de mers.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate probe biologice la spital în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița fiind întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

***

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au intervenit la un accident de circulație produs pe Drumul Județean 151, la ieșire din localitatea Lechința.

Din primele verificări, un șofer de 41 ani, din Lechința, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Județean 151, la ieșirea din localitatea Lechința a intrat în coliziune cu un cap de podeț și a intrat în șanțul de pe marginea carosabilului, pe partea stângă a sensului de mers înspre Chiraleș.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,06 mg/L alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *