Concertul WTF se mută în Livezile: “Ca de obicei, autoritățile ne-o trag din nou”

Concertele WTF, programate în acest sfârșit de săptămână la Bistrița, se vor muta, după cum anunță organizatorii. 
 
Redăm ma jos comunicatul:
 

WTF Rock Festival – concert mutat pe stadionul din Livezile după ce a crescut incidența din Bistrița! Capul de afiș, trupa The Slot care aduce la Bistrița rock-ul Federația Rusă! 

Un eveniment planificat acum câteva luni, sub egida WTF Rock Festival, în perioada 17-18 septembrie, va fi mutat, în acest weekend pe stadionul din comuna Livezile, după ce incidența a crescut în municipiul Bistrița. Evenimentul, denumit WTF Pilgrimage Day 2 urma să se desfășoare în parcarea pârtiei de schi din Wonderland. Cap de afiș al evenimentului este The Slot, o trupă din Rusia, dar și alte trupe din Ucraina, Polonia, Statele Unite și România.

„Ca de obicei, autoritățile ne-o trag din nou. Municipiul Bistrița va atinge pragul de 3/1000 în ceea ce privește incidența infectării cu virusul Sars-Cov2, așa că urmează restricții dure atât în ceea ce privește evenimentele, cât și sectorul HoReCa.

Din respect pentru fanii #wtf care și-au cumpărat bilete la evenimentele noastre, facem mari eforturi pentru a ține evenimentul WTF Pilgrimage Day 2, cu siguranță, ultimul din acest sezon pentru bistrițeni.

Prin urmare, evenimentul se va desfășura, după programul anunțat, 17-18 septembrie 2021, pe stadionul din localitatea Livezile, la doar 2 km de locația anunțată inițial (Wonderland Skiing Resort).

Programul, artiștii și condițiile de desfășurare rămân aceleași.

Cum ajungi la noua locație:

– cu trenul din gara Bistrița Nord

– autobuzul

– cu taxi sau cu mașina personală

Ca de fiecare dată, ne vom asigura că toți participanții, artiștii și staff-ul nostru sunt protejați prin respectarea normelor sanitare.

Accesul la eveniment se va face după următoarele reguli:

– ești vaccinat

– ai trecut prin boală

– faci un test rapid la intrare

Așa cum ne-am obișnuit, pentru publicul nostru, testul de inteligență este inclus și arată valori cu mult peste medie!

Deci, vă așteptăm vineri și sâmbătă, pe stadionul din Livezile, la două zile de muzică bună și distracție de calitate!  Revenim curând cu toate indicațiile necesare și programul complet“, au anunțat organizatorii.

 

Vineri, 17 septembrie, la eveniment se va amenaja un chill-out zone, va fi organizat un concurs de karaoke pe muzică rock, la care participanții au ocazia să cânte pe o scenă impresionantă și îi așteaptă mari surprize! Concertul serii va fi susținut de către trupa Trope din USA, un duo de rock alternativ cu elemente progresive. Pentru ziua de vineri, INTRAREA ESTE LIBERĂ!

 

Sâmbătă, 18 septembrie, este ziua WTF Pilgrimage – Day 2. Trupa de rap-rock Punkarta deschide concertele în stilul caracteristic: necenzurat și antisistem! Urmează death-metaliștii din Polonia, Aether, care vor ghida publicul spre o lume epică, lume în care îl vor menține și brașovenii de la  Hteththemeth, una dintre cele mai enigmatice apariții de pe scena rock & metal.  Urmează TransylMania, un proiect muzical nou și inedit, format din bistrițenii de la Trupa 7 Pași în colaborare cu instrumentistul Florin Ștefan, după care trio-ul ucrainean SINOPTIK ne va cuprinde publicul cu valuri sonore seducătoare. Intensitatea crește cu maramureșenii de la trupa Dirty Shirt, care aduc nebunia, iar apogeul vine din țara lui Dostoievski, Tolstoi, Ceaikovski. De aici vine trupa The Slot,  o combinație armonioasă între rap masculin și vocea feminină puternică. Cu un istoric de aproape 20 de ani în muzică, trupa a devenit simbolul scenei alternative rusești și a câștigat fani din întreaga lume creând un mix de rock agresiv, metal și nuanțe industriale.

      

 

 

Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *