Cetățeni din comuna Șanț, fără lemne de foc. Primarul e acuzat de răzbunare politică

Mai mulți cetățeni din comuna Șanț nu au lemne de foc. O parte dintre cei care au depus cereri la Primărie nu au primit lemne.
 
“Frig afară, frig și în casele șănțenilor. „Uitați” de primarul Marian Forogău, oamenii își caută singuri de griji! Ai votat la alegerile locale Forogău, ai lemne! Nu ai votat, te descurci cum poți! Nici nu a ajuns bine la putere, că primarul comunei Șanț își tratează comunitatea în funcție de culoarea politică. Votanții liberali s-au văzut cu găinile încălțate și cu foc în sobe, iar susținătorii lui David Szabo îngheață de frig în case!”, a transmis PSD Bistrița-Năsăud.
 
Mai mult, se pare că o parte dintre cetățeni primesc mai puține lemne decât li se cuvin. Chiar dacă au depus cereri pentru lemne de foc, primarul Forogău se face că plouă și oferă lemnele doar celor care l-au votat. Încă există în comună șănțeni care nu l-au votat, iar în 2020 nu au beneficiat de nici un metru cub de lemn… Sau dacă au tras lozul norocos, votanții lui David Szabo primesc doar 3.5 metri cub de lemn, în loc de 5 metri cub cât li s-ar cuveni în mod normal!”, au transmis reprezentanții PSD, într-o postare pe pagina oficială.

Comentarii

Un comentariu
  1. Timis lica 21 ianuarie 2021 19:11

    Nu cred ca exista vre-un primar sau președinte sa împace pe toată lumea dar la noi in comuna alți ar dori să le bage si pe foc lemnele ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *