Centre gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase, din construcții sau din electronice (FOTO)

Cristian Marius Niculae a anunțat deschiderea a două centre de colectare deșeurile provenite din construcții, deșeurile de echipamente electrice și electronice sau cele voluminoase pentru cetățenii din județul Bistrița-Năsăud. 

În efortul nostru de a avea un județ curat, de a reduce abandonul de deșeuri în natură și de a crește responsabilitatea cetățenilor cu privire la deșeuri, este important să avem o infrastructură accesibilă tuturor pentru a rezolva problema deșeurilor ocazionale.

Astfel, s-au creat centre de colectare la nivelul județului, care preiau aceste tipuri de deșeuri în mod GRATUIT de la cetățeni“, a transmis Cristian Marius Niculae

În Bistrița: 

  • Pe str. Narciselor, lângă fostul Netex;
  • În Viișoara, lângă Complex Heidenfeld;

În județ, centrele de colectare sunt amplasate în:

  • Beclean – în cadrul Stației de Transfer la ieșirea spre Braniștea;
  • Năsăud – în cadrul Stației de Transfer lângă depozitul Lukoil;
  • Sângeorz-Băi – în cadrul Stației de Transfer de lângă cariera Cormaia;

Aceste centre preiau gratuit de la persoanele fizice deșeurile provenite din construcții (în limita a 200 kg. / an / gospodărie), deșeuri voluminoase și deșeuri electrocasnice. 

,,Suplimentar, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA derulează anual 6 campanii în mediul urban și 4 campanii în zona rurală de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase, de la poarta casei sau de pe platformele de colectare din zonele de blocuri“, a mai scris Cristian Marius Niculae.

 


Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *