Capăt de linie pentru fotbalul bistrițean? Gloria obține o victorie amară, în ultimul meci acasă din acest sezon

Gloria a câștigat astăzi cu 2-0 în fața echipei CSC Sânmărtin, în penultima etapă din Liga a treia. Și, în mod normal, ar fi putut să-și ia adio de la proprii suporteri, având șanse mari de-a se destrăma. Însă nici ocazia asta nu a avut-o, jucându-se fără spectatori, din cauza pandemiei.

Echipa lui Ioan Horoba, cea mai serioasă dintre toate variantele de grupări care au încercat să dea continuitate fotbalului bistrițean, pare să fie la capăt de linie. Nesusținută de administrația locală, Gloria nu mai poate continua în sezonul următor și va dispărea, probabil, de pe harta sportului românesc.

Păcatul este cu atât mai mare cu cât echipa bistrițeană a a juns la o formula competitivă în liga a treia și, cu un pic de ajutor, ar avea mari șanse  de a ajunge în liga a doua.

Din păcate, Primăria a anunțat că nu vrea să o susțină iar Consiliul Județean că nu mai poate.

Partida de azi, disputată pe un gazon impecabil, a fost una care să ne stârnească și mai mari regret. Fiindcă Gloria a jucat bine și a câștigat fără probleme. Veteranul Adi Nalați a marcat ambele golutri ale meciului, mai întâi din lovitură liberă iar apoi din 11 metri.

Cu această ocazie se poate consemna și retragerea lui Călin Albuț, portarul bistrițean anunțând că nu va mai continua activitatea competițională, indiferent ce s-ar întâmpla cu această echipă.

Gloria: Albuț; Milandru; Bălan; Patca; Runcan; Chirlejan; Nalați; Enescu; Trifan; Stoianof; Curtuiuș.

Rezerve: Mureșan; Petruț-Pop; Meșter; Suciu; Georgiță; Sulici; Potra; Bococi; Mihali.

În ultima etapă, Gloria va juca la Șimleu Silvaniei.

SCM Zalău a câștigat cu 2-1 în fața echipei CSM Satu Mare și va merge, de pe locul 2, la barajele pe liga a doua, alături de Minaur Baia Mare. Locul 3 este ocupat de echipa bistrițeană cu 28 de puncte, pe 4 e CAO Oradea cu 27 de puncte. CAO joacă în ultima etapă acasă, cu Luceafărul Oradea.

Adrian Linca – sportulbistritean.ro


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *