Camere de supraveghere video în Șieu, pentru depistarea persoanelor care aruncă gunoaie în natură

Comuna Șieu va avea camere de supraveghere pentru identificarea persoanelor care aruncă gunoaie în natură. Acestea vor fi montate în mai multe zone iat cetățenii iresponsabili vor fi amendați.
 
“Au sosit camerele de supraveghere foto-video cu senzor de mișcare, dotate cu acces la internet și care trimit sms cu poze și video în timpul efectuării acestora. Menționăm că acestea vor fi montate în zonele în care am găsit depozite de gunoaie neconforme și mutate periodic în alte zone de acest fel. AMENDA pt cei car vor fi prinși că aruncă gunoaiele în acele zone este cuprinsă intre 1000 – 2000 lei conform regulamentului de salubrizare adoptat de către consiliul local al Comunei Șieu. Cei care identifică persoane care depozitează ilegal deșeuri sun rugați să ne contacteze”, a transmis primarul comunei Șieu, Ionuț Cifor.
 

Comentarii

Un comentariu
  1. Balan Marius -Horea- 8 aprilie 2021 9:39

    Singura metoda tehnica eficienta impotriva mocicosilor care arunca gunoaie peste tot. Urmeaza amenzile si confiscarile mijloacelor de transport al gunoaielor de la roaba, caruta, teleguta, gipan si chiar TIR. Apoi la Gazeta de Perete sa se puna pozele cu moacele lor, si la Caminul Cultural si chiar pe usa de la Capela daca exista. Sa-i prinda groaza si rusinea. Garantez ca intr-un an de zile se indreapta lucrurile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *