Bogdan Ivan: “Nu-l mai văd pe domnul Dolha foarte mult timp prefectul județului” (VIDEO)

Deputatul PSD, Bogdan Ivan, a confirmat aseară într-o emisiune pe Info Bistrița și Pro Politica faptul că, liderii PSD bistrițeni, sunt prezenți la București începând de astăzi, acolo unde președintele Ciolocacu a demarat discuțiile care vizează posturile de secretari de stat din ministere dar și cele din Prefecturi. Evident că discuțiile sunt purtate de președintele Radu Moldovan, vicepreședinte la nivel național.

În acest context, Ivan a vorbit și de posibilele schimbări ce ar interveni la nivelul Instituției Prefectului. El nu a comentat afirmațiile făcute de Nicolae Moldovan, primar al Becleanului, dar și președinte executiv al PSD BN, cel care a spus că nu vede o necesitate sau vreo obligație în ceea ce îl privește pe Stelian Dolha, care poate rămâne liniștit pe fotoliul de prefect al BN, dar a precizat că, nu există nicio decizie luată în acest sens.

“Nu știu ce informații are domnul Nicolae Moldovan, pe care îl respect foarte mult, eu unul nu am informația asta (n.r. – că Stelian Dolha va rămâne în funcție), dar eu unul nu-l mai văd pe domnul Dolha foarte mult timp prefectul județului Bistrița-Năsăud. Nu e încă o decizie. Eu nu sunt încântat de activitatea prefectului Stelian Dolha. Este părerea deputatului Bogdan Ivan, nu e părerea PSD”,  a declarat Bogdan Ivan.

Parlamentarul bistrițean i-a reproșat prefectului Stelian Dolha modul cum a manageriat unele situații din prima perioadă pandemică. De asemenea, Bogdan Ivan a subliniat că, este nevoie de schimbări la nivelul serviciilor deconcentrate, fapt care se va întîmpla în viitorul apropiat.

Reamintim că: La nivelul unor zvonuri apărute în mediile politice bistrițene, mai multe personaje vorbeau despre iminenta înlocuire a liberalului Stelian Dolha cu actualul purtător de cuvânt al Consiliului Județean, Mihaela Ivan. De altfel, există și informații care susțin faptul că actualul prim-vicepreședinte al PNL BN, Stelian Dolha nu ar mai avea un sprijin atât de solid în interiorul partidului liberal, o formațiune politică greu încercată din punctul de vedere al stabilității politice a actualei conduceri, deja extrem de contestată.

 

 

Deputatul Bogdan Ivan Gruia – bilanț la un an de mandat

🔴🔴▶▶Deputatul Bogdan Ivan Gruia – bilanț la un an de mandat

Primii bani din PNRR au ajuns în România

Cum “ne încălzește” guvernarea de stânga-dreapta în această iarnă?

Posted by InfoBistrița.ro on Thursday, December 2, 2021


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *