Am mâncat coaste la Massei, terasa bistrițeană din zona industrială

După atâția ani petrecuți în același oraș, e greu să-ți mai ofere ceva nou terasele cunoscute din centru și cauți alternative de luat masa. Așa se face că, în ultima perioadă, am testat câteva "localuri" periferice, cu terase old-school, unde se vând sute de mici zilnic. Nu știu dacă e din cauza recesiunii, dar te întâlnești acolo cu mulți oameni care credeai că mănâncă doar la fițe. Dar nu despre asta vreau să scriu azi, povestea micilor de peste linie o las pe altă dată.

Azi avem, în meniul testat ieri, costițe care te duc cu gândul la episodul cu Francis Underwood în House of Cards. Am fost în curte la Comat, pe terasa despre care aveam să aflu că se numește Massei - Barbecue Restaurant, unde am servit costițe de porc cu cartofi prăjiți și sosuri. Locul nu e de fițe, din contră, e în curtea unei fabrici, dar are umbră, scaune și bănci, deci poți mânca liniștit acolo, dacă nu vrei să iei la pachet.

Partea faină, care se simte și la gust, e că produsele sunt "home-made" și aici mă refer și la carne, pentru că cei de la Massei au inclusiv afumătoare și apoi lasă la marinat carnea atât cât trebuie. E posibil să mergi uneori și să nu găsești orice, motiv pentru care e bine să suni cu o zi înainte și să faci "rezervare de produse", că nu știu cum altfel să-i zic. Noi eram 5, am comandat telefonic, cu o zi înainte, trei meniuri de coaste, dar, din fericire, au avut mai multe.

Mâncarea a fost foarte bună, costițele bine făcute, cu gust excelent, cartofii doar buni, în comparație cu carnea. Am primit, din partea casei, două sosuri și un condiment ultra picant, tot făcut de ei. Un 9 din 10, cu specificația că nu cred că am mâncat costițe mai bune undeva în Bistrița. Am comandat meniu (cu cartofi și suc) porții mici, dar sunt foarte mari, chiar și așa mici, te saturi fără probleme, oricât de înfometat ai fi. Am plătit 180 de lei pentru 5 meniuri (4 coaste cu cartofi și unul crispy de pui), plus două beri și un suc în plus, deci prețurile nu sunt mari.

Data viitoare, voi încerca burger, că sunt curios dacă-s mai buni decât cei de lângă Trezorerie.



COMENTARII


CELE MAI CITITE ȘTIRI


ULTIMELE COMENTARII

Cristian Florin

19.05.2024

Mult căcat vă mai place să mâncați. Voi ce a-ți făcut pe timpul pandemiei? Cu Iohannis al vostru,cu toți pupătorii de Covid,cu cei care a-ti distrus România de 34 de ani încoace de la Revoluție, voi care a-ti omorât populația cu virusuri și vaccinuri de rahat. N...

PNL Bistrița-Năsăud: “Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, pe mâini bune?“

Toni

19.05.2024

Pe toate afisele electorale ale PSD Bistriţa-Naăsăud apare sloganul „Radu Moldovan și Gabriel Lazany fac echipă pentru Bistrița”, desi cel mai potrivit ar fi „Radu Moldovan și Gabriel Lazany fac galerie pentru echipa de handbal Gloria 2018 Bistrița”. Si asta pent...

Handbalistele Gloriei s-au întâlnit cu suporterii (FOTO)

Paul

17.05.2024

Motto: "Cum de rămân nespânzurați Acești nerușinați și hoți?... Poate doar pentru că nu sunt Atâția arbori pe pământ De care să atârne toți" (Petõfi Sándor- Cum de rămân nespânzurați) PSD Bistrita a furat nu doar sloganul de campanie pentru alegeri...

PNL Bistrița Năsăud: "PSD Bistrița-Năsăud a furat sloganul de campanie de la PNL!"

Iuliu

16.05.2024

Din anul 2012, de când la conducerea Consiliului Judetean se află Radu Moldovan, lucrurile au intrat in epoca improvizatiilor. Lucrul acesta se manifestă cel mai evident in domeniul medical unde Răducu si-a băgat nasul la Spitalul Județean fără să se priceapă si fără ...

5 proiecte pentru SĂNĂTATE aflate deja în linie dreaptă, gata de implementare!

Acest site folosește cookies

Alegeți care tipuri de cookies să fie utilizate; site-ul folosește cookies pentru a examina traficul și activitățile utilizatorilor de pe acest web-site, pentru marketing și pentru a oferi funcționalitate de tip social media. Citește mai multe despre cookie-uri

Necesare
Funcționalitate
Analiză
Marketing