Ajută copilul care s-a ars cu apă clocotită! Donează la Biserica Ortodoxa din Lunca Ilvei!

În 22 iulie 2021, un copil de 1 an și 6 luni din Lunca Ilvei a tras o găleată cu apă clocotită pe el, provocându-i arsuri de gradul II pe 30% din suprafața corpului.

Click aici pentru a citi articolul integral.

În momentul de față bebelușul are nevoie de recuperare medicală într-un centru de specialitate, de tratament local al leziunilor, chirurgie reparatorie, preparate farmaceutice. Toate acestea sunt nedecontate de asigurarea de sănătate și costul acestora este cu mult peste capacitatea financiară a părinților. 

,„Sneaha Florin in vârsta de 1 an si 6 luni are nevoie de recuperare medicală într-un centru de specialitate, destinat reabilitării pacienţilor cu arsuri, pentru o perioadă îndelungată de timp. Florin va avea nevoie în continuare de tratament local al leziunilor, prin intervenţii – chirurgie reparatorie, compresie (echipamente compresive) şi de preparate farmaceutice nedecontate în acest moment de statul român“, a transmis Zaharie Ionuț Rus.

Cine vrea să doneze, îl poate contacte pe Zaharie Ionut Rus, pe pagina de Facebook.

Prin urmare, astăzi, între orele 12.00 și 14.00, la Biserica Ortodoxa din Lunca Ilvei, se vor putea face donații, iar donatori vor primi vată pe băț în semn de mulțumire. 


Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *