Activitate record pentru angajaţii de la Ambulanţă din Bistrița Năsăud, creșteri substanțiale ale numărului de testări COVID

“Perioada de foc continuă pentru salariaţii din Ambulanţă, din cauza incidenţei, atât în municipiu, cât şi în judeţ.

Au fost înregistrate ture cu activitate-vârf, ne mai întâlnite, chiar şi cu 148 misiuni/12 ore sau zile în care s-au efectuat 210 TR-Ag (teste rapide antigen) în interval de 24 ore. Toate astea în condiţiile în care se lucrează cu acelaşi număr de personal, mai extenuat şi mai vulnerabil cu fiecare zi care trece. Cu toate că beneficiem de un echipaj de sprijin zilnic din partea SVSU Bistriţa, cifrele vorbesc de la sine. Astfel, între 15 ianuarie – 22 ianuarie 2022, au fost derulate (…) în medie 52,19 misiuni testare COVID/12h/judeţ, au fost efectuate în medie 100,25 TR-Ag/tură de 12h/judeţ, din care cu rezultat pozitiv în medie 41,06 TR-Ag/12 ore/judeţ”, se arată în mesajul postat pe Facebook de către conducerea SAJ.

Cei de la Ambulanţă au făcut un apel către populaţie să manifeste responsabilitate în această perioadă, să respecte măsurile de protecţie, să se vaccineze şi, în caz de simptome, să contacteze de urgenţă medicul de familie şi să se izoleze la domiciliu.

SAJ Bistriţa-Năsăud este prima instituţie din judeţ al cărei personal s-a vaccinat în totalitate împotriva COVID-19.

 


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *