Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor bistrițeni de prevenire a răspândirii virusului SARS COV2

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii au desfășurat o acțiune de informare și prevenire în contextul stării de alertă, pentru promovarea măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii infectării cu virusul Sars-Cov-2.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și specialiști din cadrul  I.T.M. BN, au acționat în municipiului Bistrița unde au instruit agenții economici, organizatori de evenimente și cetățeni în zonele aglomerate cu privire la restricțiile impuse în contextul prevenirii infectării cu virusul Sars-Cov-2.

În urma activităților, polițiștii au instruit un număr de 58 de persoane aflate în incinta sau vecinătatea spațiilor comerciale sau a zonelor aglomerate, au luat măsuri de informare cu privire la noile norme legale în cadrul a 30 de societăți comerciale, aplicând totodată 3 sancțiuni cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, unor persoane fizice.

 


Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *