Accident tragic în Poiana Ilvei! O femeie în vârstă de 60 de ani a murit

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud si echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit în localitatea Poiana Ilvei, la un accident rutier. 

Din primele informații, o victimă de sex feminin este în stop cardio-respirator iar echipajul de paramedici a început aplicarea protocolului de resuscitare, iar o victimă de sex masculin este conștientă, prezintă un traumatism cranian. 

UPDATE:

Din păcate, femeia in vârstă de aproximativ 60 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiindu-i declarat decesul la locul accidentului.

Echipajele medicale – terapia intensiva SMURD și echipajul SAJ BN au evacuat spre spital două victime de sex masculin: conducătorul auto, conștient, politraumatizat, respectiv bărbatul din atelajul hipo, conștient, cu traumatism cranian.

 

În această seară, polițiștii rutieri au fost semnalați despre producerea unui accident rutier în Poiana Ilvei.

Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Ilva Mare, în timp ce se deplasa pe Drumul Județean 172D prin localitatea Poiana Ilvei înspre Ilva Mică, a accidentat două persoane. În urma impactului, din nefericire o femeie de 60 de ani din Poiana Ilvei, care se deplasa în calitate de conducător de animale a decedat iar un bărbat de 66 de ani din aceeași localitate a fost rănit și transportat la spital.

Șoferul, a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, rezultatul fiind negativ și a fost ulterior transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *