Accident teribil în Rusu Bârgăului. O tânără a rămas încarcerată (FOTO)

Un accident a avut loc în această după-amiază în localitatea Rusu Bârgăului. 

Modulul SMURD compus din echipaje de pompieri cu autospeciale de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila SMURD si un echipaj de prim-ajutor au intervenit în localitatea Rusu Bârgăului la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. O persoană a rămas încarcerată într-un autoturism.

Echipajele de pompieri au extras victima rămasă incarcerată, o femeie în vârstă de aproximativ 28 de ani și au predat-o echipajului de prim ajutor SMURD, ulterior echipajului de terapie intensiva mobilă. Pe toată durata intervenției, victima a fost conștientă și cooperantă, însă prezenta multiple leziuni. A fost fost stabilizată și evacuată spre UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite. Cealaltă persoană din autoturism a fost evaluată din punct de vedere medical, dar a refuzat transportul la spital.

UPDATE:

Astăzi, pe Drumul Național 17, intersecție cu un drum comunal din localitatea Rusu Bârgăului, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind condus de o tânără de 27 de ani, din Rusu Bârgăului, iar celălalt de un tânăr de 19 ani, din localitatea Prundu Bârgăului.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un șanț de colectare a apei pluviale, iar conducătoare auto a fost rănită și transportată la spital . Ambii conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *