Accident mortal în Reteag. O persoană a decedat (FOTO)

Un teribil accident de circulație a avut loc în această dimineață în comuna Reteag. În urma accidentului, un autoturism s-a răsturnat și a ajuns într-un șanț.

Modulul SMURD de la Garda de Intervenție Beclean și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit la un accident rutier pe raza localității Reteag. În urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate, una dintre acestea fiind în stop cardiorespirator.

Echipajele de interventie au găsit una dintre victime inconștientă, care, din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Cealaltă victimă a fost extrasă și evacuată spre UPU SMURD Bistrița.

La data de 8 mai a.c., în jurul orei 3:40, în urma unui apel 112, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident de circulație în Reteag.

La locul evenimentului polițiștii au constata faptul ca un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Suceava, în timp ce se deplasa pe Drumul Național 17, prin Reteag, pe direcția Beclean către Dej, a părăsit partea carosabilă și a intrat în impact cu un podeț, răsturnându-se.

În urma intervenției echipajelor medicale s-a constatat din păcate decesul șoferului și rănirea gravă a unei pasagere de 19, din Oradea.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier.


Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *