Accident în Salva. O mașină a intrat într-un stâlp și a rupt un gard. O victimă în stare gravă (FOTO-VIDEO)

SALVA- Drumul Național 17D a fost blocat aproximativ  o jumătate de oră, în această seară, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în această seară- un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Conform primelor date, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Năsăud, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil. Intervin la fața locului polițiștii de la Rutieră -Poliția Orașului Năsăud și cei de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud care efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Echipajele de intervenție au găsit o victimă pe scaunul din dreapta, inconștientă, cu respirație. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost extras din autoturism (nu era încarcerat) și predat echipajelor medicale de prim-ajutor, ulterior echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD.

Bărbatul prezintă un traumatism cranian sever, iar echipajul cu medic lucrează pentru stabilizare în vederea evacuării victimei spre o unitate spitalicească. În momentul preluării de către echipajul TIM, victima era semiconștientă. 


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *