A apărut și petiția pentru demiterea inspectorului general Mihai Mureșan

Mai multe clase din județul Bistrița-Năsăud vor fi desființate în următoarea perioadă. Situația a fost gestionată foarte prost de inspectorul școlar general Mihai Mureșan, stârnind revolta părinților și a profesorilor. Două cazuri de notorietate sunt cele privind desființarea claselor de muzică și de arhitectură, de la cele două licee vocaționale din municipiu. În cele din urmă, după petiții și presiuni, s-a decis să nu se mai desființeze clasa de muzică. 

Felul în care inspectorul general al ISJ BN, Mihai Mureșan, a gestionat această problemă, i-a adus critici din partea opoziției. Deputații PSD, Daniel Suciu și Bogdan Ivan, dar și senatorul PSD Ioan Deneș au criticat vehement modul în care Mureșan a gestionat situația.

„Așa incompetență mai rar! Mă întreb dacă nu prezentam săptămâna trecută intențiile domnului Mureșan, dacă presa, mii de elevii sau părinții nu reacționau prin petiții, oare ce se întâmpla? Pentru toată această bulibășeală, pentru opacitatea de care a dat dovadă, domnul Mihai Mureșan nu mai poate ocupa funcția de inspector general. Nicio secundă nu a dorit rezolvarea pentru elevi a situației, doar a vrut să închidă statistic o problemă care îl deranja. Pleacă domnule inspector, ți-ai făcut numărul, a suferit toată lumea exact așa cum v-ați propus!“, a transmis deputatul PSD, Daniel Suciu.

Reamintim că deputatul Daniel Suciu a făcut o interpelare către Ministerul Educației, prin care a cerut ministrului Sorin Câmpeanu să analizeze situația din județul nostru și mai ales modul în care Mihai Mureșan gestionează lucrurile în ISJ BN. De asemenea, deputatul Bogdan Ivan a lansat o petiție online prin care se cere ”Salvarea celor 26 de clase și demiterea inspectorului Mihai Mureșan. Această petiție poate fi accesată aici!


Comentarii

Un comentariu
  1. Pop Ana 21 ianuarie 2021 21:13

    Cine vorbește gruia Ivan care este un semianalfabet , care a terminat un lucru modest și o facultate in Bistrita și suciu care a făcut teologia la Sibiu . Sa fi vorbit cineva care a făcut o facultate la Cluj , Bucuresti .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *