81 de kilograme de marijuana capturate de poliția spaniolă într-un autocar al unei firme din Bistrița-Năsăud

Poliția spaniolă se poate lăuda cu o nouă captură de droguri, de data asta fiind vorba 81 de kg de marijuana și o motocicletă furată, toate descoperite într-un autocar de călători, înmatriculat în România și care circulă prin Europa.

Potrivit celor de la https://ziarulromanesc.es/, polițiștii i-au arestat pe cei doi șoferi și pe managerul companiei. Captură de droguri a Poliției Naționale spaniole la punctul de graniță La Jonquera, dintre Spania și Franța.

Vehiculul a ajuns la La Jonquera și după efectuarea unui control și a percheziției obligatorii cu câini antidrog, a fost găsit drogul. În plus, agenții au localizat diverse pachete ascunse în diferite părți ale autobuzului, ceea ce ar indica complicitatea șoferilor și a unuia dintre oficialii companiei care se deplasau și în vehicul. În total, drogul confiscat se ridică la 81 de kilograme de marijuana, iar agenții au arestat pasagerul, cei doi șoferi ai vehiculului, precum și persoana responsabilă a companiei de transport, ca presupuși autori ai unei infracțiuni împotriva sănătății publice.

Mai mult, în portbagajul autocarului, se afla un pachet mare în interiorul căruia erau ascunse șasiul, motorul și furca corespunzătoare unei motociclete care rezultau furate în baza de date a poliției. Șoferii și persoana responsabilă a companiei au fost acuzați și de tăinuire, găsindu-se peste 16.000 de euro în numerar. Instanța de serviciu a dispus închisoarea pentru cei patru suspecți. Surse ale celor de la bistriteanul.ro susțin că e vorba de șoferii și administratorul unei firme de transport din Bistrița-Năsăud, comuna Rebra.


Comentarii

9 comentarii
 1. Rusu Ionel 28 decembrie 2020 7:18

  Astfel si-au facut toti pocaiti dinBistrita firme de transport marfa si persoane ,au carat si cara droguri ,nu platesc soferi .In Girona sunt multi care practica asemenea obiceiuri ,este unul cu porecla Corbul care cumpara de la soferi romani ,motorina furata se afla la societate Intereco dar nimeni nu face nimic si alti chiar Filadelfia a procedat si procedeaza astfel.

  • Daniel 29 decembrie 2020 2:01

   Da te plateste cineva bossule sa praduiesti in halul asta? Pisasar curvele de la girona pe tine
   Si pe rasa ta

   • Sile 30 decembrie 2020 2:59

    👍🏿👍🏿👍🏿

  • Cristian 29 decembrie 2020 21:55

   Trebuia să spună cai pentru consum propriu și că are familie numeroasă toți fumători și-l lasă în pace cadou de crăciun să mai uite lumea de covid de alea alea

  • Sile 30 decembrie 2020 2:59

   😡😡😡

 2. unixes 28 decembrie 2020 18:51

  Ce nu inteleg eu…81kg marijuana sunte ceva bănuți, deci la ce mai aveau nevoie si de o motocicleta furata?

  • Costel 28 decembrie 2020 21:22

   Nu ele firme. Nu se da? E sigur din Bistrita ca a Mai fost opritao firma din Moldova Rpmania orí sunt cómplice?

 3. George 29 decembrie 2020 9:22

  Sa fie sacu plin

 4. Mandea 30 decembrie 2020 16:58

  Ba mai bine s ar slobozii toate coardele de ka Junquera pe botul tau jegos, baaai murdarule motorina pe care o cumpara Gunoiul ala, e furata de ka oameni cinstiti care apoi sunt pusi so plateasca din salariu. Futuvan gura de nurdari inutili ce sunteti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *