Mai multe accidente în Bistrița-Năsăud, în prima zi cu zăpadă multă pe șosea (FOTO)

Mai multe accidente au avut loc în această dimineață în județul Bistrița-Năsăud, după ce drumurile au fost acoperite de zăpadă. Incidente au avut loc la Herina și la Teaca, după ce noaptea trecută, un autoturism a ajuns în șanț pe Dealul Dumitrei.

 În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație, semnalat pe Drumul Național 15A, pe raza localității Teaca. A fost implicat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 32 de ani, din Figa. În urma accidentului, conducătoarea auto și doi pasageri au fost răniți și transportați la spital.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

De asemenea, un accident a avut loc la Herina. Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechința a ajuns primul la locul solicitării și a procedat la extragerea în condiții de siguranță a celor doua femei rămase blocate în autoturism.

Victimele – în vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv 50 de ani au fost predate conștiente echipajului de terapie intensiva mobilă SMURD, respectiv echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud. Victimele erau blocate intre elemente de caroserie, dar au putut fi extrase în condiții de siguranță fără a fi nevoie de îndepărtarea elementelor de caroserie.

Cele doua victime erau stabile hemodinamic si respirator si au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *