Decesele 350-361 din Bistrița-Năsăud, asociate CoVid-19

Deces nr 350

Bărbat, de 91 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu sechele AVC, hemipareză, hipertensiune arterială, internat în 27 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19 – formă severă). A decedat în 5 ianuarie.

Deces nr. 351
Femeie, de 76 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu obezitate, probleme renale, hipertensiune arterială, internată în 1 ianuarie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, confirmată pozitiv cu COVID-19 – formă severă). A decedat în 3 ianuarie.

Deces nr. 352
Bărbat, de 40 de ani, din Bistrița-Năsăud, internat în 17 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie, afecțiune hepatică, insuficiență respiratorie acută severă, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 3 ianuarie.

Deces nr.353
Bărbat, de 83 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu probleme cardiace, sechele AVC, internat în 29 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență cardio-respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 3 ianuarie.

Deces nr. 354
Femeie, de 79 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu probleme cardiace, diabet, hipertensiune arterială, internată în 29 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu COVID-19). A decedat în 3 ianuarie.

Deces nr. 355
Bărbat, de 67 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu AVC sechelar, probleme pulmonare, hipertensiune arterială, internat în 28 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19 – formă severă). A decedat în 3 ianuarie.

Deces nr. 356
Bărbat, de 68 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu hipertensiune arterială, antecedente AVC, internat în 16 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie acută, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19 – formă severă). A decedat în 7 ianuarie.

Deces nr. 357
Bărbat, de 63 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu diabet, obezitate, internat în 19 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută severă, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 8 ianuarie.

Deces nr. 358
Bărbat, de 52 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu diabet, probleme cardiace, internat în 25 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 8 ianuarie.

Deces nr. 359
Femeie, de 79 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu demență mixtă, internată în 9 ianuarie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie acută, insuficiență multiplă de organe, confirmată pozitiv cu COVID-19). A decedat în 10 ianuarie.

Deces nr. 360
Bărbat, de 83 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu probleme pulmonare, oncologice, internat în 27 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 10 ianuarie.

Deces nr. 361
Bărbat, de 63 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu afecțiuni oncologice, internat în 8 ianuarie pe Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie bilaterală, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 12 ianuarie.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *