Blocul ANL pentru bugetari, din Bistrița, a fost recepționat (FOTO)

Lucrările blocului de locuințe ANL pentru angajații din sistemul public, situat în Bistrița, pe strada Prundului, au fost finalizate. Astfel, vor fi repartizate 24 de apartamente, în perioada următoare.
 
Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a recepționat 24 de locuințe de serviciu în municipiul Bistrița (jud. Bistrița-Năsăud).
 
Locuințele (9 garsoniere și 15 apartamente cu 2 camere) au fost construite în amplasamentul din strada Strada Prundului nr.16E, pe un regim de înălţime Ct+P+3E+Et (canal tehnic+parter+3 etaje+etaj tehnic).
 
Valoarea investiției este de 4.620.335,75 lei (inclusiv TVA).
 
ANL a finalizat, în cadrul programului ”Construcția de locuințe de serviciu”, 16 apartamente în orașul Babadag (jud. Tulcea) și 16 apartamente în municipiul Dorohoi (jud. Botoșani).
378 de locuințe de serviciu se află în execuție efectivă în județele: Alba (22 de unități locative), Arad (16 unități locative), Argeș (65 de unități locative), Bihor (16 unități locative), Călărași (30 de unități locative), Dâmbovița (20 de unități locative), Dolj (20 de unități locative), Gorj (20 de unități locative), Harghita (24 de unități locative), Hunedoara (55 de unități locative), Ilfov (30 de unități locative), Suceava (30 de unități locative), Tulcea (10 unități locative), Vaslui (20 de unități locative).
 

Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *