Ioan Peteleu este noul city-manager al Bistriței

Ioan Peteleu este noul citit manager al Bistriței.

Informația a fost confirmată pentru propolitica.ro chiar de Peteleu, unul din cei mai vocali consilieri municipali PNL pe vremea mandatelor lui Ovidiu Crețu, primar timp de 12 ani al Bistriței. De altfel, Peteleu venea întodeauna în ședințele de consiliu municipal cu temele făcute, criticând punctual deciziile fostului Executiv.

 

Noul context îl trimite însă pe Ioan Peteleu chiar în fața luării directe a unor decizii ce pot să schimbe fața Bistriței, văzută și nevăzută: ” Da, sunt noul city manager, principalele mele preocupări vizând investițiile și digitalizarea, dar, sigur, că am mult mai multe în mapa de lucru”, spune Peteleu.

 

O altă provocare pe care o are noul city manager face referire și la unele din proiectele fostului Executiv, o decizie în ceea ce privește, de exemplu, CENTRUL INTERMODAL, urmând să fie luată în cel mai scurt timp posibil: ” Vom vedea ce este de făcut cu acest proiect, e greu, dar trebuie luată o decizie. Dacă îl lăsăm așa cum e, va fi jale. Gîndim temeinic ve avem de făcut”, a conchis Peteleu.


Comentarii

Un comentariu
  1. Balan Marius -Horea 12 ianuarie 2021 11:34

    Un OM foarte capabil care merita aceasta functie. Felicitari d-le PETELEU, sunt alaturi de d-vs si sper ca vom avea o colaborare cum nu a mai fost pana acum. Depinde doar de d-vs. Mult Succes !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *