Un grup de 6 tineri depistați de către jandarmii montani în cursul nopții pe barajul Colibița

La acest sfârșit de săptămână, jandarmii montani Colibița au depistat un grup de 6 tineri care se plimbau în zona barajului Colibița, după ora 23.00, fără a avea un motiv bine întemeiat și fără a avea asupra lor declarații pe proprie răspundere. Cei 6 tineri sunt din Bistrița, Prundu-Bârgăului și Ilva-Mare și au declarat că doreau doar să admire peisajul și să viziteze zona. Au fost aplicate 6 sancțiuni: două amenzi în valoare totală de 1.000 de lei și 4 avertismente scrise.

De asemenea, pe parcursul acestui sfârșit de săptămână jandarmii au aplicat în total 104 sancțiuni, astfel: 61 de avertismente scrise, respectiv 25 de amenzi în valoare totală de 14.550 lei. Abaterile sancționate sunt respectarea măsurilor privind măsurile de protecție individuală, nerespectarea măsurilor privind libera circulație în intervalul 23.00-05.00, pătrunderea în fondul forestier fără drept, consumul de alcool în spațiul public neamenajat și cerșetoria.


Comentarii

Un comentariu
  1. Tiberiu Mircea Galatan 11 ianuarie 2021 23:22

    BUNI BAIETI JANDARMII DA CAM IAU BANII DEGEABA IN MULTE SITUATII EI AR TREBUI SA I PLATEEASCA PE CVEI ABUZATI. CA ASA VREA SASALAUL. AUZI SA NU TE POTI PLIMBA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *