Policlinica Maieru

Anul 2021 începe cu cei mai buni medici specialiști la Policlinica Maieru și cu discounturi la consultații

Anul 2021 începe cu cei mai buni medici specialiști la Policlinica Maieru și cu discounturi la consultații

Policlinica Maieru, singura clinică de pe Valea Someșului, cu laborator de analize și farmacie, a început anul 2021 cu același interes pentru sănătatea pacienților, pe care l-a arătat de la deschidere. În aproape un an de zile de existență, Policlinica Maieru și-a format un colectiv de medici specialiști cu experiență, acoperind aproape tot spectrul afecțiunilor și oferindu-le pacienților grija și atenția de care au nevoie.

Cu o preocupare constantă pentru sănătatea celor care calcă pragul Policlinicii, Vasile Negrușieri și farmacistul Alexandru Vasile, fondatorii și managerii Policlinicii Maieru, au reușit, prin colectivul de medici și prin aparatura modernă, să ofere condiții medicale de top și soluții pentru sănătatea oamenilor. Drept dovadă stă numărul foarte mare de pacienți care apelează la serviciile medicale ale Policlinicii.

Policlinica Maieru – medici specialiști și discounturi la consultații

În anul 2021, Policlinica Maieru vine cu câteva noutăți, dar și facilități pentru pacienți. Doctorul Timofei Muntean, medic specialist psihiatrie se alătură echipei de medici și completează numărul de specialități medicale. Astfel, în prezent, Policlinica Maieru are specialități, după cum urmează:

Cardiologie – medic specialist Marius Orzan

Pediatrie – medic primar Rodica Bolog

Obstetrică – Ginecologie – medic specialist Adelina Vârciu

Medicină internă – medic specialist Laura Nat

Dermatovenerologie – medic specialist Loredana Faur

Endocrinologie – medic specialist Alina Filip

Urologie – medic specialist Couti Răzvan

ORL – medic specialist Cristina Popanton

Ortopedie Traumatologie – medic specialist Marius Cormoș

Psihiatrie – medic specialist Timofei Muntean 

Medicina Muncii – medic specialist Corina Cosma

Psihologie Clinică și Psihoterapie Cognitiv Comportamentală – Psiholog specialist Clinician și Psihoterapeut CBT Emanuela Ioana Vasile

Neurochirurgie – medic specialist Florin Leaț

Farmacie – farmacist Alexandru Vasile

Psihologia Muncii și Organizațională, Psihologia Transporturilor, Psihologie aplicată în domeniul Securității Naționale și Psihologie Clinică- Psiholog – Bodiu Margareta

Laborator Analize și recepție– Asistent generalist Hadarau Tatiana, Cîrdan Nina și Rebrișorean Floarea

De asemenea, centrul medical de pe Valea Someșului este un element important din județul Bistrița-Năsăud, în lupta cu CoVid-19. La Policlinica Maieru, puteți efectua Testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid – 19 sau Anticorpii Sars-Cov2 IgG IgM, cu recoltare probe și rezultat în 24 de ore. Detalii aici!

În următoarea perioadă, în etapa a doua de vaccinare, Policlinica Maieru va deveni unul dintre centrele de vaccinare anti CoVid-19. 

Important de știut: Pacienții primesc 20% DISCOUNT la consultații medici specialiști la cabinetele de Urologie, Pediatrie, Neurochirurgie și Ortopedie Traumatologie.

Adresa Policlinicii Maieru: 

Maieru, str. Principală, nr. 1195
Programări la telefon 0787 549 446

Detalii și pe pagina de Facebook!


Comentarii

2 comentarii
  1. Matiuta Ioan 9 ianuarie 2021 20:17

    Bravo,felicitări și mult succes colectivului de medici,cadre sanitare,manageri!Măierenii merită toată atenția și asistența medicală de specialitate!Vă salută prof.univ.dr. Ioan Matiuța,fost medic de circumscripție la Maieru,cu mulți ani în urmă, la vechiul dispensar!La mulți ani tuturor,cu sănătate și bucurii!

  2. Viorica Axinte 10 ianuarie 2021 16:01

    Când va începe vaccinarea pentru cei peste 65 de ani ? Și cum ne putem programa ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *