Accident mortal în Valea Mare. Un bărbat a murit după ce a fost strivit de un utilaj

Un accident mortal a avut loc sâmbătă în localitatea Valea Mare, din comuna Șanț. Un bărbat a fost accidentat de un TAF.

Modulul SMURD de la Garda de Intervenție Sangeorz Băi și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD au intervenit în localitatea Valea Mare la un accident în zona montana, unde un barbat a fost accidentat cu un TAF. La momentul sosirii echipajelor de prim-ajutor, victima era inconștientă.

Din păcate, în momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat, victima – un barbat în vârstă de aproximativ 65 de ani – prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul medical fiind nevoite să îi declare decesul la locul evenimentului.

În această după-masă, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit la un eveniment care a avut loc pe un drum forestier din localitatea Valea Mare. 

Conform primelor verificărilor efectuate, în locul numit “Nichitaș”, un bărbat de 65 de ani, din localitatea Șanț, a fost surprins și accidentat de un utilaj forestier care nu ar fi foarte asigurat corespunzător și care s-ar fi pus în mișcare. Vehiculul era condus de un alt bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Valea Mare. 

Din nefericire, bărbatul de 65 de ani a decedat, iar polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *