Ionuț Simionca: “Așa vor arăta șantierele de pe Autostrada Nordului. Din cauza PSD și PNL niciuna din imagini nu este din Bistrița-Năsăud!”

“Așa vor arăta șantierele de pe Autostrada Nordului. Din cauza PSD și PNL niciuna din imaginile de mai jos nu este din Bistrița-Năsăud.
 
Legea mea, în schimb, a fost promulgată și obligă statul ca, în termen de 4 ani, indiferent de culoarea guvernului, să construiască Autostrada Nordului care include și Centura Bistriței. Cu încrederea și sprijinul bistrițenilor voi lupta în continuare în Parlament pentru a mă asigura că visul nostru devine realitate!”, a transmis deputatul PMP, Ionuț Simionca.
 
(Material comandat de: PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ – PMP Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud | Realizat de LIFEVISION FILMS SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200012)

Comentarii

2 comentarii
  1. Balan Marius -Horea 4 decembrie 2020 17:47

    D-le deputat asa vreti sa faceti o alianta de DREAPTA mult asteptata de o mare parte din noi ? Tot faultand PNL si tot asemuindu-i cu pesedeuu ? Aveti grija ca Duminica nimic nu e batut in cuie si poate se intoarce Ciolacu cu trupa si va arata pisica sa va trezeasca la realitate. Doamne feri ! da nu e de facut acuma nici macar declaratii din astea.

  2. Balan Marius -Horea 4 decembrie 2020 17:50

    Colegii d-vs de la Bucale sunt mult mai rezervati adica domnul Tomac si Robert Turcescu. Sunt mult mai calculati in ceea ce le iese din gurita. I-am urmarit in mod special la tv.Pana si Basescu este atent in declaratii fata de PNL. Atentie ca cei de dreapta sunt multi si taie usor din macaroana PMP.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *