Fără artificii de Revelion, pe pietonalul Bistriței. Ce evenimente ar putea avea loc

Bistrițenii nu vor avea parte de artificii în acest an, de Relevion, pe pietonalul Bistrița-Năsăud. Ținând cont de situația pandemică, probabil că nu se vor organiza nici concerte de sărbători.

“Din punctul meu de vedere piața de Crăciun a producătorilor locali se poate ține, dar aici discutăm și de decizii pe care Comitetul Național pentru Situații de Urgență le poate lua. Suntem într-un context național. Competențele Primăriei Bistrița sunt oarecum de nișă în această materie. Vom avea piață a producătorilor locali. Urmează luni să fac o discuție cu cei de la Asociația Produs în Bistrița-Năsăud și vom stabili când dăm drumul la piață. Cert este că vom avea piață pentru producătorii locali. Să vedem dacă vom permite comerțul de produse artizanale, nu doar alimentare”, a declarat primarul Ioan Turc.

Ioan Turc spune că probabil Bistrița nu va avea evenimente în noaptea de Revelion și nici artificii. “Eu cred că e păgubos să cheltuim bani pentru artificii, pentru că artificiile trebuie să fie și văzute, să fie gustate de public iar dacă nu ai evenimente care să aducă oamenii în zona centrală, nu e cred că e corect să cheltuim bani pentru artificii. Nu cred că anul acesta e de tras cu artificii, așa simt”, a declarat Ioan Turc.

 


Comentarii

Un comentariu
  1. Balan Marius -Horea 4 decembrie 2020 12:40

    O abordare foarte corecta pt. acest an. Populimea in loc sa stea cu ochii holbati spre cer pt. bombite , bombe si hartificii, mai bine cu ochii spre cer dar la Dumnezeu si cu speranta in suflet ca Anul Nou va veni cu mai multa sanatate pt. toti. si cainii, pisicile si pasarelele vor avea un 2021 mai linistit fara sa o ia razna la bubuiturile bipezilor nelinistiti in toate. Bravo domn Primar !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *