Bogdan Ivan: “Ca tânăr parlamentar, vreau să inițiez un program Start Up-Nation”

“România nu se poate dezvolta cu adevărat fără un mediu de afaceri puternic și diversificat, iar pentru acest lucru e nevoie ca statul să sprijine antreprenorii tineri atât din mediul urban, dar mai ales pe cei din mediul rural.

Bunăstarea materială și premisele unui trai decent pentru fiecare cetățean  sunt o garanție a opririi exodului de oameni tineri din România spre occident, și de aceea voi face din aceste obiective o prioritate în programul de guvernare al Partidului Social Democrat. În cadrul Parlamentului României, alături de colegii mei, voi propune o serie de măsuri în acest domeniu:

 

 • Program Național de consiliere gratuită a tinerilor care vor să acceseze fonduri europene;
 • Extinderea programului Start Up Nation pentru investiții în agricultură
 • Lansarea unui Program Național de Finanțare Tip Start-Up pentru Diaspora
 • Creșterea salariului minim până la 2050 lei net
 • Impozit ZERO timp de 10 ani pentru companiile care investesc în cercetare, tehnologie, medicină și IT. Astăzi, tineri români de geniu nu au oportunitatea de a lucra în cercetare în țara noastră și această inițiativă ar sprijini companiile private să investească în aceste domenii strategice.

Ca tânăr parlamentar, vreau să inițiez un program Start-Up Nation, special pentru tinerii care vor să își înceapă o afacere! De asemenea, voi milita pentru mărirea bugetului, simplificarea procedurilor și integrarea unei linii speciale de finanțare în domeniul agriculturii, pentru a ne atinge potențialul: acela de a putea hrăni o parte din Europa cu produse românești.

România trebuie să înceapă să valorifice inițiativa și dorința de munci a tinerilor noștri aici, acasă!”, a transmis Bogdan Ivan Gruia, candidat PSD la Camera Deputaților.

Material comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de LIFEVISION FILMS | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020

 


Comentarii

2 comentarii
 1. Balan Marius -Horea 4 decembrie 2020 9:01

  Asta-i tare cu START UP. Parca este publicitate facuta la pilule pentru ERECTIE. Tinere graieste romaneste ca zau eu asa o iau mai in gluma mai in serios unde gasesc START UP ?

  • dimineti cu soara 4 decembrie 2020 11:22

   Hai domnu Marius sa nu fim rau cu baiatul…
   (la farmacie la Big gasiti si pilule si spray) StartUp – pentru batranul din tine :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *