PSD: “Iohannis și Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19”

“Iohannis și Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele țării de lupta cu pandemia.

Românii știu însă bine ce înseamnă vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de vaccinare goale pentru că nu există încă un vaccin! Așa cum miile de medici din țară știu și ei la fel de bine că nici n-ar avea unde să țină un asemenea vaccin la -80 de grade.

Guvernul PNL nu s-a gândit din timp să doteze sistemul sanitar cu un lanț de frig, vital în asemenea situații. Guvernarea Orban a probat deja, în competiția pentru materiale sanitare cu țările europene, că a adus în România cele mai proaste măști, la cele mai mari prețuri. Numai ca să poată fura liberalii mai mult!

Cu PNL la putere, și vaccinul va ajunge în Romania la fel: greu și în condiții necorespunzătoare! Pe 6 decembrie, pentru a nu rămâne ultimii din Europa și la vaccinul anti-COVID-19, votați ca să vă salvați! VotațiPSD!”, a transmis PSD Bistrița-Năsăud.

Material comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de LIFEVISION FILMS | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020


Comentarii

Un comentariu
  1. Balan Marius -Horea 1 decembrie 2020 10:43

    No asta nu se lipeste de mine cum nu se lipesc euroii de palma mea ! …da ce dracu doar nu se face vaccinul la Cotroceni si nici la Orban in birou . Doar daca iti pierzi mintile definitiv mai poti crede intr-o stire de asta fermecator de bine ticluita pt. o categorie aparte de votanti. Oare ei cred in ceea ce citesc ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *