Ionuț Simionca: “PSD și PNL au distrus orice speranță a românilor pentru dezvoltare” (VIDEO)

“Ne-au izolat în case, ne-au închis școlile, afacerile, piețele și ne-au mințit că totul va fi bine. PSD și PNL au distrus orice speranță a românilor pentru dezvoltare și pentru continuitate. În vremuri de criză, avem nevoie de politicieni harnici, curajoși, onești, care să lupte pentru județul Bistrița-Năsăud”, a transmis deputatul PMP, Ionuț Simionca.
 
“Un vot pentru echipa PMP înseamnă un vot pentru scoaterea din izolare a județului nostru. Vă aștept, pe 6 decembrie, la vot!”, a transmis Ionuț Simionca.
 
(Material comandat de: PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ – PMP Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud | Realizat de LIFEVISION FILMS SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200012)
 
 


Comentarii

Un comentariu
  1. Balan Marius -Horea 28 noiembrie 2020 18:35

    Draga d-le deputat IONUT SIMIONCA nici chiar asa ! Nu sunt de acord cu izolarea in cas si ceea ce transmiteti referitor la acest subiect. Trebuie sa strangem din dinti ca sa oprim moartea cauzata de covid.. Ati auzit ce cere doamna doctor MAHLER si renumiti medici virusologi ? Izolare totala pana in februarie in intreaga Romanie, singura masura adevarata de a imbunatati lucrurile. Eu va stiu om informat , si va rog sa nu gresiti si sa faceti afirmatii ca pesedistii lui Ciolacu. Sa auzim de bine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *