Decesele 190-200 din Bistrița-Năsăud, asociate CoVid-19

Numărul deceselor din Bistrița-Năsăud, asociate CoVid-19, au ajuns la 204. 

Deces nr. 190 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus
Femeie, 80 ani, diabetică și cardiacă, internată în data de 12 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (Pneumonie, Infecție confirmată cu Covid-19), unde a decedat în 15 noiembrie.

Deces nr. 191 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus
Bărbat, 83 ani, cardiac și hipertensiv, recent externat din Secția Boli Infecțioase (fusese internat in intervalul 03.11.2020 – 12.11.2020 cu Pneumonie, infecție confirmată cu Covid-19, externat ameliorat), reinternat în 14 noiembrie tot în Secția Boli Infecțioase (cu fenomene de insuficiență respiratorie), unde a decedat în 16 noiembrie.

Deces nr. 192 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus
Bărbat, 47 ani, diabetic, cardiac și hipertensiv, internat în data de 9 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (Dispnee mixtă severă, Ex. CT Torace – aspect sugestiv pentru infecție cu Covid-19, afectare pulmonară severă), transferat în 11 noiembrie în Secția ATI, unde a decedat în 16 noiembrie.

Deces nr. 193 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus
Femeie, 77 ani, cardiacă, cunoscută și cu patologie oncologică, internată în data de 7 noiembrie în Secția ATI/Boli Infecțioase (Dispnee severă, Ex. CT Torace – aspect sugestiv pentru infecție cu Covid-19, afectare pulmonara severă), unde a decedat în 16 noiembrie.

Deces nr. 194 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus
Femeie, 61 ani, internată în data de 9 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (Suspect infecție cu Covid-19, ulterior confirmată prin RT-PCR, Ex. CT Torace – aspect sugestiv pentru infecție Covid-19), unde a decedat în 16 noiembrie.

Deces nr. 195 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus
Bărbat, 68 ani, diabetic, cardiac și hipertensiv, internat în data de 16 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (cu fenomene de insuficiență respiratorie, Ex. CT Torace – aspect sugestiv pentru infecție cu Covid-19, afectare pulmonară severă/critică), unde a decedat în 16 noiembrie.

Deces nr. 196 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus
Bărbat, 70 ani,diabetic și hipertensiv, internat în 27 octombrie în Secția Boli Infecțioase (cu fenomene de insuficiență respiratorie, Ex. CT Torace – aspect sugestiv pentru infecție cu Covid-19, afectare pulmonara severă), transferat în 8 noiembrie în Secția ATI, unde a decedat în 17 noiembrie.

Deces nr. 197 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus
Femeie, 84 ani, cardiacă, cu obezitate și sechele de accident vascular cerebral, internată în data de 10 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (Pneumonie, infecție confirmată cu Covid-19), unde a decedat în 17 noiembrie.

Deces nr. 198 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus
Bărbat, 66 ani, diabetic, hipertensiv și cu boala renala în program de hemodializă, internat în 12 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (cu fenomene de insuficiență respiratorie, Infecție confirmată cu Covid-19), unde a decedat în 17 noiembrie.

Deces nr. 199 județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus
Bărbat, 74 ani, diabetic, hipertensiv și cu stare post trombembolism pulmonar, internat în 8 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (cu fenomene de insuficiență respiratorie), unde a decedat în 18 noiembrie.

Deces nr. 200 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus
Bărbat, 72 ani, diabetic, cardiac și hipertensiv, internat în data de 16 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (Pneumonie, Ex. CT Torace – aspect sugestiv pentru infecție cu Covid-19), unde a decedat în 18 noiembrie.

Cazurile deceselor 201, 202, 203, 204 nu a fost comunicate încă.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *