Cum au apărut stâlpii în mijlocul trotuarului, în Bistrița. Reacția primarului Turc. Ce spune Niculae

Mai mulți stâlpi au apărut în mijlocul trotuarului, pe Bulevardul Republicii din Bistrița. Este vorba de un proiect privind “Extinderea iluminatului public din municipiul Bistrița”, proiect care a fost început de fosta administrație locală. 

Primarul Bistriței, Ioan Turc, spune că așa a fost întocmit proiectul tehnic, în timp ce fostul viceprimar, Cristian Niculae, spune că s-a stabilit ca stâlpii să fie amplasați la marginea trotuarului.

“Stâlpii de iluminat montați în mijlocul trotuarului pe Bulevardul Republicii sunt cea mai recentă capodoperă lăsată în desfășurare de vechea administrație a Bistriței. Bineînțeles că am transmis imediat “stop” celor implicați în acest proiect, girat și prezentat în campania electorală de fostul viceprimar Niculae. După o discuție cu reprezentantul “Electro Ursa”, executant al lucrării, a reieșit că a fost respectat întocmai proiectul tehnic, dar astăzi va avea loc o vizită în teren și vom găsi orice altă soluție decât cea cu stâlpii plantați în calea trecătorilor”, a transmis primarul Ioan Turc.

“În luna aprilie, în timpul uneia dintre numeroasele vizite în teren pe șantierul proiectului de “Extindere a iluminatului public din municipiul Bistrița”, împreună cu reprezentanții constructorului care execută lucrarea și directorul Direcței de Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Bistrița am stabilit ca stâlpii de iluminat public de pe B-dul Republicii să fie amplasați la marginea trotuarului, nu în interiorul acestuia.  Din ceea ce observ că se întâmplă acum la montajul lor se pare că această decizie nu este respectată. Administrația nu se face din birou, șantierele și lucrările trebuie verificate și monitorizate în permanență, domnule primar!”, a transmis Cristian Niculae.
 
 

Comentarii

Un comentariu
  1. Balan Marius -Horea 20 noiembrie 2020 15:13

    Lucrare de tat rahatul ! La idiotii de proiectanti romani care lucreaza cu adimistratia daca masuratorile iti fixeaza un stalp prin LIVING sau Bucatarie, apoi fix pe acolo trebuie sa treaca. D-le Primar mai aveti o singura solutie. Afara cu incompetenta din Primaria B-ta iar sefii care nu au tragere de inima si pricepere in a cheltui banul public va rog ganditi-va la niste schimbari. Astea nu sunt lucrari de oras European cum guita fostul edil , cum ca noi suntem un oras European dar supranumit CARACALUL TRANSILVANIEI. Din nou PRO-tv are ce scrie si arata despre noi. Cand gatam oare cu aceste mizerii de abordari si neajunsuri ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *