Ce măsuri propune Ionuț Simionca pentru salvarea firmelor afectate de pandemiei

Firmele din Bistrița-Năsăud afectate de pandemie, în mod particular cele din HORECA, trebuie să primească sprijin pentru revenire economică.
 
“Voi lupta în Parlament pentru promovarea legii pe care am inițiat-o, Legea „Oxigen pentru HORECA”, ce ar putea salva aceste afaceri de la faliment. Voi susține promovarea de granturi pentru HORECA, suspendarea taxelor și impozitelor specifice domeniului, suspendarea plății contribuțiilor sociale și a impozitelor cu reținere la sursă pentru firmele din HORECA, amânarea plății ratelor la credite”, a transmis deputatul PMP, Ionuț Simionca.
 
Pentru toate firmele afectate de pandemie, voi suține acordarea de granturi, credite cu dobândă subvenționată, extinderea termenului limită pentru plata taxelor și impozitelor, suspendarea plății chiriei și a utilităților pentru IMM-urile aflate în dificultate, ajutor sub formă de subvenții salariale pentru angajați în vederea evitării concedierilor”, a transmis Simionca.
 
 
(Material comandat de: PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ – PMP Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud | Realizat de LIFEVISION FILMS SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200012)

Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *