Andrei Kozuk demisionează din Consiliul Local Bistrița. Care este motivul deciziei și cine îl înlocuiește

Andrei Kozuk va demisiona din funcția de consilier municipal al Partidului Social Democrat. Primul punct pe ordinea de zi a ședinței de CL din data de 26 noiembrie este încetarea mandatului lui Andrei Kozuk.

Andrei Kozuk a declarat pentru INFOBISTRIȚA.RO că decizia este legată de activitatea sa profesională. “E o decizie personală, rămân în continuare membru și o să-mi sprijin colegii din PSD. Am luat decizia aceasta pentru a mă ocupa mai mult de activitatea din mediul privat. Am trei firme, am 19 angajați care depind de activitatea mea. Activitatea din Consiliul Local presupune o muncă amplă și mult timp, pe care vreau să îl aloc acum afacerii, pentru că sunt angajați care depind de activitatea acestor societăți iar contextul economic actual nu este deloc roz”, a declarat Andrei Kozuk.

Andrei Kozuk este convins că social-democrații își vor aduce aportul în Consiliul Local, în următorii patru ani. “Noi, în prima ședință, prin propunerile pe care le-am făcut, am modificat două proiecte de hotărâre, din opoziție. Am făcut cât nu a făcut PNL în ultimii patru ani”, a declarat Andrei Kozuk.

Andrei Kozuk va fi înlocuit în Consiliul Local de doctorul Radu Elisei.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *