PSD: “Klaus Iohannis – un președinte decuplat total de la realitățile țării”

“Klaus Iohannis a șocat milioane de familii cu mesajul adresat elevilor în care le dorește mult succes la învățătură fără laptopuri, fără internet și fără manuale. Guvernul Său umilește și mamele singure: familiile monoparentale sunt omise din ordonanța ce acordă 75% din salariu părintelui care stă cu copilul”, a transmis PSD Bistrița-Năsăud.
 
“Un președinte decuplat total de la realitățile țării le transmite elevilor că este sigur că pot învăța bine în școlile închise. Pentru părinții lor, va deschide, însă, negreșit școlile ca să le transforme în secții de votare. Pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze împotriva guvernării Iohannis-Orban devenită simbolul cinismului absolut!”, a transmis PSD.
 
Material comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de LIFEVISION FILMS | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020

Comentarii

Un comentariu
  1. Balan Marius -Horea 18 noiembrie 2020 17:44

    Singura care poate sparie COVIDUL este duamna Veorica Vasilica Dancila ! Trebuie urgent adusa inapoi . Daca se poate sa fie insotita si de Carmen Dan la Interne si sa puna pulanul pe Covid mai ceva ca in 10 august.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *