“Schema ședinței foto a ajuns din nou la Bistrița”. Nu vă lăsați păcăliți!

Un bistrițean atrage atenția asupra unei așa-zise agenții de fotomodele care acționează și în municipiul Bistrița, pe pietonalul Liviu Rebreanu.

“Schema ședinței foto a ajuns și la Bistrița. ATENȚIE!!! Trei inși cu povestea puși bine la punct vă racolează de pe stradă cu subiectul și promisiunea că hăinuțele de firmă cu care se vor face ședințele foto vă vor rămâne plus 300 de lei (nu mai știu exact) cu condiția să plătiți în avans 100 Ron. Totul se întâmplă ultra rapid”, a transmis un bistrițean, într-un grup de Facebook.

“O doamnă la fel de politicoasă și bine instruită vă așteaptă cu contractele pe masă înăuntru în incintă. Faceți o probă și mergeți pe centru, pe pietonal să vă convingeți. Chiar și azi este deschis. Nu vă lăsați ademeniți cu promisiuni. Schema asta s-a folosit și la mare și în țară în diferite orașe”, a transmis acesta.

 


Comentarii

2 comentarii
 1. Podaru Ema 14 noiembrie 2020 22:29

  Am fost și eu invitată înăuntru cu mari insistențe.Am 6. Și de ani același joc tipa s -a trântit în scaun și cu un ton imperativ și intenția a fost să scoată 100 lei de la mine…dar ghinion sint bătrână dar nu tâmpit..

 2. Cozma Stefania 16 noiembrie 2020 13:25

  Si pe mine ma luat cu fromosul de pe strada. Am intrat si eu de curiozitate sa vad si eu cum e
  Tot asa tipa de la birou sami zica sa ma in scriu la ei. Sami faca niste poze. Ca arat super bn. Dar trebuie sai platesc 100 lei avans. Ca imi da inapoi 300 lei. Vrajeala
  Nu se termina odata treaba asta cu excrocherie 😝 de la mine nu a vazut nici un ban
  Sa le fie rusine
  Cineva sus tot vede cum isi bat joc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *