Mihaela Ivan e noul purtător de cuvânt al Consiliului Județean

Mihaela Ivan este noul purtător de cuvânt al Consiliului Județean. Mihaela Ivan va ocupa această funcție, pe care a avut-o, în mandatul trecut, Bogdan Ivan, acesta din urmă fiind ales consilier județean și fiind desemnat candidat al PSD la Camera Deputaților.

“Ca urmare a validării mandatului domnului Emil Radu Moldovan în funcția de Președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și a depunerii jurământului de către acesta și consilierii județeni, vă informăm că noul purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud este Mihaela Ivan”, a transmis Consiliul Județean.

Mihaela Ivan este absolventă de Științe Politice, la UBB Cluj-Napoca și a făcut masterul la București, în Științe Politice și Comunicare. În 2017, a absolvit, la Institutul Diplomatic Român, cursul Protocol și etichetă diplomatică și Politică externă rusă.

A lucrat în Guvern, dar și pe consultanță externă în Mexic, Ucraina, Republica Moldova. A publicat studii de cercetare în branding de țară și sănătate publică.

În ultimii doi ani, Mihaela a fost șef de cancelarie a Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, apoi consilierul președintelui CJ – Emil Radu Moldovan și purtătorul de cuvânt al PSD Bistrița-Năsăud.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *