Ioan Turc, alături de noii viceprimari: “Ne așteaptă o perioadă grea”. Ce au transmis Sorin Hangan și Călin Stan (VIDEO)

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a organizat un briefing de presă alături de noii viceprimari ai Bistriței, Sorin Hangan și Călin Stan, după alegerea acestora în cadrul ședinței de Consiliu Local.

„Avem viceprimari: viceprimar 1 – domnul Sorin Hangan, viceprimar 2 – domnul Călin Stan, aşa cum am anunţat de mai multe ori. Îi felicit, ne aşteaptă o perioadă foarte grea, ca să fiu tranşant, o perioadă în care vom fi obligaţi să muncim mult, să renunţăm practic la orice fel de divertisment. Sunt de două zile aici şi am înţeles care este amplitudinea problemelor din Primăria municipiului Bistriţa. Sunt convins că vom face o echipă bună, în interesul unei guvernări locale performante. Important este ca bistriţenii să simtă că în Primărie munceşte o echipă într-adevăr performantă şi bine intenţionată”, a declarat Ioan Turc.

„Vreau să le mulţumesc bistriţenilor că mi-au oferit această ocazie, îi mulţumesc domnului primar pentru încredere şi îi asigur pe toţi bistriţenii că voi fi dedicat programului de dezvoltare în administraţia oraşului nostru în care şi-a arătat încrederea majoritatea bistriţenilor. Nu mi-am dorit şi nu-mi doresc o funcţie, în schimb mi-am dorit şi-mi doresc privilegiul de a pune umărul, de a schimba la faţă unul dintre cele mai vechi burguri din Transilvania”, a declarat viceprimarul Sorin Hangan.

 „Mulţumesc colegilor care m-au votat în Consiliul Local, celor 14 colegi. I-am asigurat şi pe ceilalţi colegi din Consiliul Local că vom avea o colaborare bună în următoarea perioadă. Să nu uităm că ne implicăm pentru interesul cetăţenilor, pentru interesul municipiului Bistriţa”, a  declarat Călin Stan.

 

 

Ioan Turc – conferință de presă alături de noii viceprimari ai Bistriței: Sorin Hangan și Călin Stan

Posted by InfoBistrița.ro on Wednesday, October 28, 2020


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *