Daniel Suciu: “Azi, cu Ionuț Simionca, ne-am aliat și ne-am convins colegii să voteze Autostrada Nordului” (VIDEO)

Deputatul PSD, Daniel Suciu, a transmis un mesaj după ce Legea Autostrăzii Nordului a fost votată în Parlamentul României. 

“După o lună de așteptare a avizului de la Guvern, care tot nu a venit, după ce PNL și USR s-au abținut în ședința comisiei de transporturi de azi, Autostrada Nordului ajunge la vot. Nu pot să nu remarc ipocrizia unora, dar cel mai important e că am depășit toate obstacolele. E dovada că putem colabora unii deputați mai tineri și să facem front comun când e vorba de județul nostru, deși suntem adversari politici. Da, azi cu Ionuț Simionca ne-am aliat și ne-am convins colegii să voteze “Autostrada Nordului”! Poate până la vot se conving și PNL și USR! Și s-au convins, avem lege aprobată!”, a transmis Daniel Suciu.

 

 

 

După o lună de așteptare a avizului de la Guvern, care tot nu a venit, după ce PNL și USR s-au abținut în ședința comisiei de transporturi de azi, Autostrada Nordului ajunge la vot. Nu pot să nu remarc ipocrizia unora, dar cel mai important e că am depășit toate obstacolele. E dovada că putem colabora unii deputați mai tineri și să facem front comun când e vorba de județul nostru, deși suntem adversari politici. Da, azi cu Ionuț Simionca ne-am aliat și ne-am convins colegii să voteze “Autostrada Nordului”! Poate până la vot se conving și PNL și USR! Și s-au convins, avem lege aprobată!

https://www.stiripesurse.ro/parlamentul-a-decis-autostrada-nordului_1521245.html

Posted by Daniel Suciu on Tuesday, October 27, 2020


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *