Crețu e convins că ar fi câștigat Primăria Bistrița: “Scoteam mai mult de 12 mii de voturi”

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, a declarat, într-un interviu pentru Ziarul Răsunetul, că este convins că ar fi câștigat un nou mandat de primar, dacă ar fi candidat.

“Sunt mulţumit pentru ceea ce am reuşit să fac, sunt recunoscător cetăţenilor pentru că mi-au dat aceste şanse, să foarte mulţumit când mă văd cu oameni simpli care mă întreabă de ce nu am mai candidat. Sunt convins că scoteam mai mult de 12.000 voturi cât a primit domnul Turc, mergând pe linia clasică. M-am bazat pe sinceritatea care iese din om. Asta ştiu să fac, asta am făcut, asta voi face în continuare”, a transmis Ovidiu Crețu.

Candidatul PSD la Primăria Bistrița, Cristian Niculae, a obținut, la aceste alegeri, aproximativ 7200 de voturi, în timp ce liberalul Ioan Turc, câștigătorul alegerilor, a obținut 11.949 de voturi. 

 


Vizualizari: 992

Comentarii

Există 3 comentarii
  1. Vasile 18 octombrie 2020 11:07

    Marș gunoiule… Te votau doar cei pe care i ai încălzit cu scaunele, în rest nimeni. Să nu te mai vedem!!!

  2. Lasane cretule 18 octombrie 2020 11:29

    Sa ne lase si sa mearga in pensie, sa nu mai auzim de el!!!

  3. Andrei 18 octombrie 2020 11:41

    Dacă ar fi candidat Di Crețu , poate obținea 5-6000 de voturi .El este mulțumit de ce a făcut , noi nu . Am rămas de la el cu niște struti, cu niște mere, cuști de veverițe … și un împrumut de câteva milioane de EUR ,pe care îl plătesc locuitorii Bistrițeni ,construind o pârtie de schi , care nu va fi niciodată funcțională .”Mulțumim” pentru strădanie…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *