Un bărbat a murit, lovit de mașină, în Ilva Mică. Șoferul a fugit de la locul accidentului

În această seară, a fost sesizat prin 112 faptul că, în localitatea Ilva Mică, o persoană este căzută pe marginea drumului național 17D, în stare de inconștiență.

“Echipajele medicale au găsit la locul indicat un bărbat în vârstă de 52 de ani, în stop cardio respirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare, din nefericire fără succes, astfel ca s-a declarat decesul la fața locului”, a transmis ISU Bistrița.

“În urma primelor verificări efectuate de polițiștii de la Rutieră, a rezultat faptul că persoana în cauză ar fost victima unui accident rutier și, în timp ce s-ar fi deplasat cu bicicleta, ar fi fost lovită de un autovehicul, care a părăsit locul accidentului. Polițiștii au identificat victima în persoana unui bărbat de 52 de ani, din Ilva Mică care, din păcate, a decedat”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

O echipă formată din polițiști de la Serviciul Rutier, Poliția Orașului Sângeorz-Băi și criminaliști efectuează cercetări și măsurători la fața locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul, identificarea și tragerea la răspundere a conducătorului auto implicat.

Numele bărbatului care a decedat este Mariua Gabor. Acesta era din Ilva Mică și era angajat la o fabrică de cherestea.


Vizualizari: 5336

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *