Fă-ți mașina ca nouă! Apelează la cele mai bune servicii de detailing auto din Bistrița!

Mașina ta își poate recăpăta strălucirea și poate arăta ca nouă! Dacă autoturismul tău și-a pierdut din eleganță sau are imperfecțiuni și pete, este timpul să apelezi la cel mai bun serviciu de detailing auto din Bistrița, la cele mai avantajoase prețuri. (P)

Situat pe șoseaua de centură din Bistrița, cu o echipă tânără și profesionistă, cu experiență în cosmetică și întreținerea auto, Detailing Auto Bistrița oferă servicii complete, readucând valoare mașinii tale!

Servicii oferite:

Detailing Interior – Detailingul presupune curățarea în amănunt a interiorului mașinii, folosindu-se produse dedicate. Se realizează cu aparate de inserție extracție-abur-tornador. Durata: între 1 – 2 zile, în funcție de mașină și de necesitățile acesteia. Prețul este variabil.

Corecție Lac * Polish * Protecție: Implică spălare amănunțită, decontaminare, corecție lac (operațiune de durată, în care se corectează zgârieturile din lac) urmat de lustruire lac (polish), aplicare protecții. Prețul exact se stabilește în urma inspecției autoturismului. Timpul de lucru variază între 1-2 zile

* Polish Faruri * Recondiționare * Se recondiționează aspectul exterior al farurilor, se elimină lacul mătuit, zgârieturi. Durata de timp: între 2-6 ore. Preț variabil.

Detailingul jantelor se realizează cu soluții dedicate, abur, apă cu presiune, perii. Durata de timp: între 2-4 ore, în funcție de jantele autoturismului

* Intreținere PIELE + Tratament Piele: Detailingul constă în degresarea și igienizarea tuturor elementelor compuse din piele, urmat de aplicarea unui tratament hidratant. Timp de lucru: 8-10 ore. Preț variabil.

Detalii și programări pe pagina de Facebook sau la telefon 0756407902 – CLAUDIU. Detailing Auto Bistrița este situat pe Drumul Cetățenii, Nr. 65, în curte la EMI CENTER.

 

 

 

⚠️Înainte ⛔ și după ✅

Corecție Lac ✅

Posted by Detailing Auto on Wednesday, September 9, 2020


Comentarii

2 comentarii
  1. Lia 8 octombrie 2020 22:26

    Calitate garantata !

    • Eli 20 noiembrie 2020 16:36

      Baietii isi fac treaba foarte profi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *