Un bărbat și o femeie din Bistrița Bârgăului au tâlhărit un bistrițean și i-au aruncat hainele în lacul Colibița

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus ieri în aplicare două mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal de tâlhărie calificată și distrugere.

La percheziții, polițiștii au ridicat sumele de 11.700 lei și 550 euro. Totodată, au condus la audieri un bărbat de 46 de ani și pe soția acestuia, în vârstă de 54 de ani, ambii din Bistrița Bârgăului, bănuiți de comiterea faptelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 8 august, bărbatul l-ar fi agresat pe un bistrițean de 50 de ani și i-ar fi sustras suma de 450 de lei pe care-o avea asupra sa. Bistrițeanul se afla, împreună cu alte două persoane, pe malul lacului Colibița. Totodată, femeia de 54 de ani i-ar fi aruncat în lac mai multe bunuri persoanele și obiecte de îmbrăcăminte. În urma agresiunii, bărbatul a fost transportat la spital, iar leziunile traumatice necesită 54-55 de zile de îngrijiri medicale.

La activitățile desfășurate ieri au participat polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Criminalistic, iar cercetările în acest caz sunt continuate în vederea documentării cauzei sub toate aspectele.


Vizualizari: 2542

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *