Ioan Turc e noul primar al Bistriței: “Tot ce am spus în campania electorală va deveni realitate” (VIDEO)

Candidatul PNL – USR – PLUS la Primăria Bistrița, a câștigat alegerile locale. Conform numărătorii paralele a partidelor, Ioan Turc și-ar fi devansat contracandidații și va conduce municipiul Bistrița în următorii patru ani!

Ioan Turc a făcut primele declarații în fața sediului PNL din Bistrița. Turc le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut și l-au votat și a declarat că începe o perioadă grea, de muncă, în Primăria Bistrița.

”Îi asigur că toată energia mea o voi pune în slujba comunității. Le promit și mă angajez că tot ce am spus în campania electorală va deveni realitate”, a spus Turc.

Vezi mai jos toate declarațiile!

 

 

Ioan Turc, primele declarații după câștigarea Primăriei Bistrița

Posted by InfoBistrița.ro on Sunday, September 27, 2020


Vizualizari: 4419

Comentarii

Există un comentariu
  1. M. B 28 septembrie 2020 0:24

    Felicitări pentru victorie domnule primar și speram sa avem un oraș mult mai frumos și ca pina acum dar va rugam sa revizuiți proiectul cu crearea pistei pentru biciclete din zona străzii Eroilor și Romana ca au fost bani aruncați în zadar și nu au fost putini, iar proiectul este dezastruos gindit, strada e mult mai îngustă și reparațiile nu sau terminat, bănuiesc ca asa o sa ramina și în viitorul…. îndepărtat, bani publici aruncați în zadar, părerea mea este mai bine se larga cu un metru iar pista pentru biciclete se făcea lingă bordura nu pe trotuar, în aceasta zona am crescut și am copilărit era printre cele mai frumoase zone ale orașului, cind o sa aveți timp veniți în vizita în aceasta zona sa vedeți cum sau făcut lucrările, dacă sunteți conducător auto treceți într-o zi cind e circulație de virf și vin autobusele Leoni, va mulțumesc ca a-ți citit acest mesaj, va doresc mult spor în aceasta noua funcție și mai sper ca domnul Emil Boc nu sa înșelat spunind ca sunteți un bun gospodar și un bun coordonator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *