Stelian Dollha, în vizită la două firme bistrițene: “Trebuie susținute astfel de practici” (FOTO)

“Împreună cu echipa liberală am vizitat două firme bistrițene care pot fi date ca exemplu de bune practici pentru mediul de afaceri local. Trebuie susținute astfel de practici, dar și să le fie deschise porțile către noi oportunități, atât pentru crearea unor noi locuri de muncă, cât și pentru creșterea nivelului de trai în județul nostru”, a transmis candidatul PNL – USR – PLUS la Consiliul Județean – Stelian Dolha.

“Îmi asum ca, din poziția de președinte al Consiliului Județean, să sprijin total dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud pe toate nivelurile pentru a susține, astfel, și evoluția mediului privat, atât pentru creșterea calității vieții în județul nostru, cât și pentru asigurarea unui viitor tinerilor care se îndreaptă din ce în ce mai mult spre marile orașe”, a transmis Stelian Dolha.

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de LIFEVISION FILMS SRL – portalul web infobistrita.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012)

 

 


Vizualizari: 558

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *