Radu Moldovan: “Marea schimbare a Năsăudului s-a făcut când Mircea Romocea a început să dezvolte orașul”

“Marea schimbare a Năsăudului s-a produs acum 8 ani, când Mircea Romocea a început să dezvolte orașul academicienilor. Știa că are mult de muncă, însă fiind un om al faptelor, a implementat 50 de proiecte de peste 55 milioane de euro, multe dintre ele prin fonduri europene”, a transmis președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.
 
Cei care vor mai multe detalii, pot să acceseze acest link 🔎 https://bit.ly/2EhJolu
 
Așadar, schimbarea e în desfășurare în orașul Năsăud, în acest moment fiind în curs de implementare, investiții majore și o altă serie de proiecte pe punctul de a se realiza:
 
– Eficientizarea energetică a Spitalului Orășenesc „George Trifon”;
Reabilitare și dotare clădire existentă pentru proiectul “Centru de zi pentru vârstnici și unitate de îngrijire la domiciliu”;
Modernizare străzi;
Regenerare urbană a cartierului de blocuri “GRĂNICERI SUD”;
Reabilitare/modernizare/dotare școli din orașul Năsăud.
 
1.”Eficientizarea energetică a clădirii Liceului Economic”;
2. „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” și a infrastructurii urbane adiacente”;
3 .”Reabilitarea/modernizarea și dotarea Colegiului Național “George Coșbuc”;
4. Eficientizarea energetică a clădirii Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 1 (proiect finanțat din buget local).
 
Variantă ocolitoare a orașului Năsăud – în lungime de 4,5 km și a unui pod peste Râul Someș, investiție în valoare de 9,5 milioane de euro.
Proiectul va fi realizat prin fonduri din cadrul Programului Operațional de Infrastructură Mare.
Stadiu actual: S-a realizat tema de proiectare, s-a semnat Protocolul de colaborare nr. 92/28252/14.05.2020 între U.A.T. Orașul Năsăud și C.N.A.I.R.
S-a elaborat documentația de atribuire în vederea achiziționării serviciilor de cadastrare/ studiului geotehnic precum și serviciile de elaborare a documentației tehnice faza SF.
Toate proiectele, aici 🔎 https://bit.ly/3cqphyp
 
“Într-adevăr, Mircea Romocea merită să fie primarul acestui frumos oraș. Nu este un om al vorbelor, dar este al faptelor, un om demn, de cuvânt, care își iubește foarte mult comunitatea.
Pe 27 septembrie, Năsăudul trebuie să continue drumul dezvoltării, alături de omul calm, dar hotărât, Mircea Romocea, candidatul Alianței Pentru Năsăud. Mult succes, Mircea! Năsăudul trebuie să meargă pe drumul dezvoltării, cu fapte, nu vorbe”,  a transmis Radu Moldovan. 

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de LIFEVISION FILMS SRL – portalul web infobistrita.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200019)


Vizualizari: 549

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *