Ioan Turc: “Suntem la coada orașelor din Transilvania. Bistrițenii merită o administrație mai bună” (VIDEO)

“Vorbesc constant cu bistrițenii, încercând să le aflu nevoile, să le explic că se poate și altfel decât a fost până acum în Bistrița. Un altfel mai bun. Întrebarea lor către mine: ,,Ce primim dacă mergem la vot?” Ei bine, dragi cetățeni, primiți o administrație mai bună. Primiți canalizare. Primiți, după ani de zile, gaz, infrastructură. Primiți un mai bine decât ni s-a tot promis”, spune candidatul PNL – USR – PLUS la Primăria Bistrița, Ioan Turc.
 
“Suntem la coada orașelor din Transilvania, deoarece, în Bistrița, banii au fost investiți în lucruri ba inutile, ba supraevaluate, nicidecum pentru nevoile oamenilor. Oamenii nu vor pârtii de schi și lălăială. Vor puțină ordine. De aici pornește totul. Bistrița are nevoie de cineva care să asculte, să înțeleagă și să pună în aplicare. Nu să promită și să uite. Eu vă promit că nu o să uit de nevoile dumneavoastră, ci o să fac tot posibilul să le rezolv. Pentru că bistrițenii merită o administrație mai bună. Una pe bune. Și la Bistrița Se Poate, dar totul începe cu un vot”, a transmis Turc.
 
(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de LIFEVISION FILMS SRL – portalul web infobistrita.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012)
 

Vizualizari: 523

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *